IDŐPONTFOGLALÁS
Online bejelentkezés három egyszerű lépésben
A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező
1
SZEMÉLYES ADATOK
2
AUTÓ ADATAI
3
ADATOK ELKÜLDÉSE
Az Ön által megadott adatokat bizalmasan kezeljük, reklámtevékenység céljából nem használjuk fel, harmadik személy számára nem adjuk át
 

Az elmúlt években az automata váltóval magyarországi forgalomba kerülő személygépkocsik száma jelentősen megnőtt, ezért 1989-ben cégünk tevékenységi körét bővítettük az automata váltók javításával, majd később az automata váltó alkatrészek értékesítésével, converterek tisztításával, javításával.

Minden típusú személygépkocsi automata váltóját javítjuk, melyekhez alkatrészt biztosítunk illetve a szakszerű, precíz munka érdekében a megfelelő háttéranyaggal és információkkal is rendelkezünk. Ügyfeleinket bejelentkezés alapján a megbeszélt időpontban fogadjuk a debrecentől pár percre lévő szervizünkben, és elvégezzük az előzetes hibafeltárást gyári műszeres computer kiolvasással illetve az autó kipróbálásával.

 

Kiszerelése után a váltót szétbontjuk, feltárjuk a hibát, majd pontos árajánlatot adunk ügyfeleinknek.
Amennyiben az árajánlatot megfelelőnek találja, előírásnak megfelelő garanciával a munkát rövid határidővel elvégezzük.
Lehetőség van arra, hogy a váltót autó nélkül, kiszerelt állapotban szállítsák műhelyünkbe a garanciát ez esetben is vállaljuk, illetve –ha szükséges- a beszereléshez, beüzemeléshez szakmai segítséget adunk.
Foglalkozunk továbbá a váltók időszakos szervizelésével, olajcserével, számítógépes kiolvasással minden autótípusra.

Az alkatrész értékesítés raktárról vagy megrendelésre történik. Megrendeléskor 1-5 munkanap alatt vállaljuk az alkatrész beszerzését. Converter tisztítás esetén 2 munkanapos, javítás esetén 3-5 munkanapos határidővel dolgozunk. Cégünk majd 25 éves múltja garancia a megbízható, precíz munka elvégzésére, az esetleges garancia érvényesítésére. A gépkocsik biztonságát garantálja, hogy az autókat a szerviz udvarán tároljuk.

View the embedded image gallery online at:
http://autovalto.hu/szerviz#sigFreeId5bd6e8f133

ELÉRHETŐSÉGEINK
TELEPHELY: 4251 Hajdúsámson Hajnal utca 17 (Debrecentől pár percre)
SZERVIZ: 06-70-606-7534
ALKATRÉSZ: 06-52-200-215
EMAIL: automatavalto@t-online.hu
NYITVATARTÁS
HÉTFŐ - PÉNTEK: 08:00-16:30
HÉTVÉGÉN: Zárva