IDŐPONTFOGLALÁS
Online bejelentkezés három egyszerű lépésben
A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező
1
SZEMÉLYES ADATOK
2
AUTÓ ADATAI
3
ADATOK ELKÜLDÉSE
Az Ön által megadott adatokat bizalmasan kezeljük, reklámtevékenység céljából nem használjuk fel, harmadik személy számára nem adjuk át

Tudástár

Az első és legfontosabb ha valamilyen szokatlan hibajelenséget tapasztalunk váltás közben ne gondoljuk, hogy talán majd rendbe jön, és ne próbálgassuk, gyötörjük tovább a meghibásodott váltót. Ennek eredménye a gazdasági totálkár felé szokott közelíteni, ezért célszerű egyből szakemberhez fordulni.


 

Az automata váltókban lévő olajat 50.000 km-enként cserélni szükséges. Cserekor minden esetben a gyártó által előírt specifikációjú olajat szabad használni, ezt a jármű gépkönyvében találjuk meg.

Ugyanúgy ahogy a motorolaj esetében az automata váltó esetében sem szabad az olajat keverni más márkájú vagy specifikációjú olajat utántölteni.

 

 

Ha automata váltós autóval rendelkezünk, vagy automata váltós autót készülünk vásárolni az alábbi karbantartásokra célszerű felkészülnünk az autó már megszokott kopó alkatrészeinek cseréje mellett:

Az automata váltós autók vezetése komfortosabb és egyszerűbb a manuális váltóval rendelkező társaiknál. Hiszen vezetés közben nem kell vesződnünk a kuplung és sebességváltó kezelésével, ezért keresett tétel az extra listán használt autó vásárlása esetén is.

ELÉRHETŐSÉGEINK
TELEPHELY: 4251 Hajdúsámson Hajnal utca 17 (Debrecentől pár percre)
SZERVIZ: 06-70-606-7534
ALKATRÉSZ: 06-52-200-215
EMAIL: automatavalto@t-online.hu
NYITVATARTÁS
HÉTFŐ - PÉNTEK: 08:00-16:30
HÉTVÉGÉN: Zárva