IDŐPONTFOGLALÁS
Online bejelentkezés három egyszerű lépésben
A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező
1
SZEMÉLYES ADATOK
2
AUTÓ ADATAI
3
ADATOK ELKÜLDÉSE
Az Ön által megadott adatokat bizalmasan kezeljük, reklámtevékenység céljából nem használjuk fel, harmadik személy számára nem adjuk át

Az első és legfontosabb ha valamilyen szokatlan hibajelenséget tapasztalunk váltás közben ne gondoljuk, hogy talán majd rendbe jön, és ne próbálgassuk, gyötörjük tovább a meghibásodott váltót. Ennek eredménye a gazdasági totálkár felé szokott közelíteni, ezért célszerű egyből szakemberhez fordulni.


Ha útközben tapasztaljuk a problémát, hívjunk autómentőt és automata váltó javításra szakosodott szervizbe szállíttassuk az autónkat.


A szerviz telefonszámát rögzítse a telefonjában oly módon, hogy azt évek múlva is megtalálja. Ha valamilyen hibajelenséget tapasztal egy gyors telefonos konzultációval jelentősen csökkenthetőek a várható költségek.
Javaslom, hogy akinek automataváltós autója van, jegyezze fel a váltó típusát, és a hozzá tartozó olaj specifikációját. Adott esetben jól jöhet ennek ismerete. Ugyanis van olyan gyártó, aki azonos évjáraton belül többféle automatát épít be.

 Fontos tudni, hogy hidraulikus tengelykapcsolóval /konverter,wandler, turbina/ ellátott váltóban a hőmérséklet emelkedésével jelentősen emelkedik az olajszint. Ezért ha kevés az olaj, az elsősorban hidegen, induláskor okoz problémát, meleg állapotban kanyarban, emelkedőn, fekvőrendőr után, stb.

ELÉRHETŐSÉGEINK
TELEPHELY: 4251 Hajdúsámson Hajnal utca 17 (Debrecentől pár percre)
SZERVIZ: 06-70-606-7534
ALKATRÉSZ: 06-52-200-215
EMAIL: automatavalto@t-online.hu
NYITVATARTÁS
HÉTFŐ - PÉNTEK: 08:00-16:30
HÉTVÉGÉN: Zárva